پنجشنبه ۱۴ فروردین ۰۴

فروش تجهیزات اتاق عمل

آشنایی با قیمت چراغ اتاق عمل و کارایی این نوع چراغ

۶ بازديد

  آشنایی با قیمت چراغ اتاق عمل و کارایی این نوع چراغ

فروشگاه به توان تجهیز احیاء نمایندگی اصلی فروش انواع چراغ با بهترین قیمت چراغ اتاق عمل

مناسب ترین چراغ برای اتاق عمل، چراغ جراحی است که با قیمت چراغ اتاق عمل مختلف وجود دارد که امکان روشنایی موثر بخش های مختلف را فراهم می کند.

با توجه به اینکه در حین جراحی، دست ها، سرها، تجهیزات و عوامل دیگر ممکن است سایه ایجاد کنند، طراحی این چراغ ها باید به گونه ای باشد که سایه های مخرب را به حداقل برساند و اعوجاج رنگ را تا حد ممکن کاهش دهد. این چراغ ها باید بدون سایه باشند و این موضوع در قیمت چراغ اتاق عمل تاثیر گذار است.

لیست قیمت انواع چراغ اتاق عمل در سال 1403

چراغ اتاق عمل در انواع مختلف سقفی و ثابت در سایت به توان تجهیز احیاء موجود است و شما میتوانید تمامی انواع این چراغ ها را با بهترین قیمت از سایت ما تهیه نمایید. به دلیل قیمت دلار و نوسان قیمت چراغ سیالیتیک در سایت ما متغییر است و میتوانید برای اطلاع از قیمت چراغ اتاق عمل مشاوره رایگان انتخاب چراغ های اتاق عمل مختلف و مناسب با کارشناسان ما تماس بگیرید.

هنگام خرید چراغ جراحی، اطمینان از انتخاب دستگاه بر اساس نیازهای پزشک، کاربرد مورد نظر، فضا و محل نور و میزان روشنایی لازم ضروری است. لامپ ها باید در شرایط خوبی باشند و نور کافی را ارائه دهند. علاوه بر این، دستگاه باید دارای دسته مناسب برای تنظیم نور و دارای قابلیت ضدعفونی باشد. چراغ های معاینه نباید گرما ایجاد کنند. در غیر این صورت، ممکن است خطر خشک شدن بافت یا خونریزی را افزایش دهند. به همین دلیل، برخی از چراغ ها دارای فیلترهای مناسب و فن های گردش هوا هستند. چراغ جراحی باید اجازه حرکت در موقعیت های مختلف را بدهد و باید بتواند در موقعیت مورد نظر که توسط جراح مشخص شده قفل شود. این موضوع در قیمت چراغ اتاق عمل تاثیرگذار است. 

اگر سر چراغ بیش از حد سنگین باشد، ممکن است مانور دادن با آن مشکل باشد یا برعکس، ممکن است ناخواسته حرکت کند. یکی دیگر از نکات مهم در هنگام خرید چراغ جراحی، قابلیت تنظیم میدان و فوکوس نور با استفاده از دیمر یا مکانیزم کنترلی است. دستگاه باید از منابع معتبر و همراه با گواهینامه ها و ضمانت های لازم تهیه شود.

استفاده از نور جراحی:

در طول استفاده از نور، بررسی درستی عملکرد همه لامپ ها بسیار مهم است. علاوه بر این، دسته ای که برای حرکت نور یا تنظیم روشنایی آن استفاده می شود باید استریل شود تا از انتقال آلاینده ها جلوگیری شود.

در صورتی که یکی از لامپ ها در حین جراحی از کار بیفتد، لامپ های پشتیبان به طور یکپارچه روشنایی لازم را فراهم می کنند.

اجزای نور جراحی:

چراغ جراحی دارای دسته های تخصصی است که به آن اجازه می دهد در ارتفاع و زاویه مورد نظر قرار گیرد. علاوه بر این، دکمه های خاصی وجود دارد که امکان تنظیم شدت نور را فراهم می کند. لامپ های مورد استفاده در چراغ های جراحی می توانند هالوژن- تنگستن، زنون یا LED باشند. به طور معمول، این چراغ ها مجهز به یک یا چند لامپ پشتیبان هستند که در صورت خرابی لامپ های اولیه فعال می شوند.

انواع چراغ های جراحی:

چراغ های جراحی در پیکربندی های تک یا دوتایی موجود هستند و دارای چندین منبع نور هستند که بسته به مدل متفاوت است. انتخاب مدل نور جراحی با توجه به نوع جراحی و نیازهای خاص پزشک تعیین می شود. علاوه بر این، این چراغ ها در دو طرح موجود هستند. مدل ثابت با استفاده از یک بازوی متحرک به سقف یا دیوار اتاق عمل نصب می شود و به جراح اجازه می دهد موقعیت خود را با استفاده از دسته تنظیم کند. طرح دیگر که به عنوان مدل قابل حمل شناخته می شود، بر روی پایه ای نصب شده است که می تواند در مناطق مختلف اتاق عمل جابجا شود.

مزایای استفاده از چراغ های جراحی:

- نور لازم را برای پزشکان در حین اعمال جراحی فراهم می کنند.

- چراغ های جراحی قابل حمل بوده و به راحتی بین اتاق ها و امکانات مختلف جابه جا می شوند.

- نور ساطع شده توسط این فیکسچرها می تواند به عمق محل جراحی نفوذ کند.

- چراغ ها به راحتی قابل تنظیم هستند.

- چراغ های جراحی شرایط نوری مطلوب را برای جراحی ایجاد می کنند و در عین حال سایه ها را به حداقل می رسانند.

- تعمیر و نگهداری و تعویض چراغ ها به راحتی انجام می شود.

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.