فروشگاه به توان تجهیز احیاء نمایندگی اصلی فروش انواع چراغ اتاق عمل
یکی از ابزارهای ضروری در اتاق عمل، چراغ اتاق عمل است که به آن چراغ سیالیتیک نیز میگویند. این نورپردازی روشنایی لازم را برای جراح فراهم می کند و امکان دید واضح بافت ها و نواحی درگیر در طول عمل جراحی را فراهم می کند. در این مقاله توضیحات جامعی در مورد ویژگی ها و ویژگی های انواع چراغ های اتاق عمل ارائه شده است. علاوه بر این، می توانید برای اطلاع از سایر مدل های لامپ جراحی به صفحه مربوطه در وب سایت ما مراجعه کنید.
بسیاری از افراد ممکن است چراغ های جراحی را شبیه به چراغ های معمولی درک کنند. با این حال، این یک تصور اشتباه است، زیرا تفاوت های قابل توجهی بین آنها وجود دارد. چراغ های جراحی باید روشنایی مشابه نور طبیعی روز ایجاد کنند تا از اعوجاج رنگ جلوگیری شود. علاوه بر این، آنها نباید دمای محیط اتاق عمل را افزایش دهند، به این معنی که باید نور خنک (بین 3000 تا 5000 کلوین) از خود ساطع کنند. علاوه بر این، نورهای اتاق عمل نباید سایه ایجاد کنند و اطمینان حاصل شود که سایه جراح بر روی بافت های بیمار نمی افتد.
ویژگی های چراغ اتاق عمل
توانایی نور برای نفوذ به ناحیه جراحی به دو دلیل اصلی در روشنایی اتاق عمل ضروری است. اولاً، نیاز به روشنایی کافی محل جراحی وجود دارد که ممکن است عمق قابل توجهی داشته باشد. ثانیاً، اجتناب از لزوم جابجایی یا تنظیم مجدد نور هنگام تغییر ارتفاع میز جراحی بسیار مهم است.
به طور معمول، بازتابنده هایی که به شکل بیضوی طراحی می شوند، تنها چند سانتی متر عمق نفوذ را امکان پذیر می کنند. برای دستیابی به دید واضح در اعماق بیشتر در ناحیه جراحی، لازم است به طور مداوم تمرکز نور تنظیم شود.
به حداقل رساندن سایه ها در طول جراحی بسیار مهم است، زیرا قرار گرفتن نور در بالای جراح می تواند منجر به انسدادهای ناشی از شانه یا سر جراح شود که مسیر نور را مسدود می کند. روشهای مختلفی در طراحی منابع نور و بازتابندهها برای کاهش سایهها استفاده میشود، از جمله:
افزایش اندازه بازتابنده و طراحی آن به شکل بیضوی برای همگرایی نور بازتاب شده. این رویکرد اساسی از ایجاد سایه های برجسته در ناحیه جراحی جلوگیری می کند. چنین نورپردازی معمولاً به عنوان نور تک منبع یا کانونی شناخته می شود.
استفاده از منابع نوری متعدد که در زوایای مناسب قرار گرفته اند تا نقاط کانونی آنها به سمت محل جراحی هدایت شوند. اگرچه این رویکرد به بازتابنده ها و سایر ملاحظات نیاز دارد، اما به طور موثری روشنایی را افزایش می دهد.
طراحی بسیار کاربردی است. این شامل یک طرح بهینه برای تسهیل تنظیم و موقعیت لامپ، همراه با بازوهای تخصصی است که حالت بی وزنی را ایجاد می کند، در نتیجه درجه آزادی و زاویه چرخش را افزایش می دهد. علاوه بر این، طراحی قطعات الکترونیکی را برای کاهش پیچیدگی و آسیبپذیری در این وسایل روشنایی به حداقل میرساند. برای اطلاعات بیشتر در مورد قطعات و تجهیزات لامپ جراحی می توانید به مقاله مربوطه موجود در وب سایت مراجعه کنید.
سهولت سرویس دستگاه و تعویض لامپ نیز یکی از ویژگی های کلیدی است. توانایی جدا کردن اجزایی که با دست ها در تماس هستند، مانند دسته تنظیم لامپ، فرآیند استریل کردن و تمیز کردن را ساده می کند، در حالی که شکاف هایی را که می توانند حاوی کثیفی و عفونت باشند را از بین می برد. علاوه بر این، شکل آیرودینامیکی سر لامپ برای جلوگیری از تلاطم هوا در اطراف سر جراح در هنگام تهویه از سقف طراحی شده است و ویژگی ها و ویژگی های مختلف لامپ های اتاق جراحی را برجسته می کند.
نور طبیعی در چراغ اتاق عمل ضروری است، زیرا شباهت زیادی به نور روز دارد. نور خورشید شامل طیف کاملی از نور مرئی به همراه طیف گسترده ای از طول موج های نامرئی، از جمله مادون قرمز و ماوراء بنفش است که به صورت یک رنگ زرد مایل به سفید کم رنگ ظاهر می شود.
استفاده از طیفی شبیه به نور خورشید در سیستم های روشنایی می تواند به طور قابل توجهی خستگی چشم و خطاهای تشخیص رنگ را کاهش دهد. این را می توان با استفاده از یک فیلتر مناسب برای نور ساطع شده از یک لامپ هالوژن، به ویژه هدف قرار دادن محدوده مادون قرمز و بخشی از طیف قرمز به دست آورد.
- ۰ ۰
- ۰ نظر