جمعه ۱۵ فروردین ۰۴

فروش تجهیزات اتاق عمل

اشنایی با چراغ اتاق عمل و قیمت آنها

۶ بازديد

  اشنایی با چراغ اتاق عمل و قیمت آنها

فروشگاه به توان تجهیز احیاء نمایندگی اصلی بهترین قیمت چراغ اتاق عمل

چراغ اتاق عمل که به عنوان چراغ سیالتیک نیز شناخته می شوند، به ابزاری ضروری برای جراحان در طی مراحل جراحی تبدیل شده اند. این چراغ به گونه ای طراحی شده اند که سایه‌ها را به حداقل می‌رسانند و دید بافت‌ها را افزایش می‌دهند و جراحان را راحت‌تر انجام می‌دهند. در نتیجه، تجهیز یک بیمارستان به چراغ های جراحی پیشرفته یک مزیت قابل توجه است، زیرا روشنایی مطلوب و نور خنک را فراهم می کند، در نتیجه تمرکز و راحتی جراح را بهبود می بخشد و همچنین کیفیت جراحی و پتانسیل بهبودی بیمار را افزایش می دهد. قیمت چراغ اتاق عمل به عواملی بستگی دارد که در ادامه به آنخواهیم پرداخت.

قیمت چراغ اتاق عمل اغلب جنبه چالش برانگیزی است که باید هنگام تصمیم گیری خرید در نظر گرفت. با این حال، کیفیت مراقبت از بیمار مهم است. فراتر از قیمت اولیه، مهم‌ترین عامل در هزینه کل مالکیت، نحوه عملکرد چراغ‌ها طی پنج تا هفت سال آینده است، زیرا جراحان اغلب فناوری‌های اتاق عمل را برای مطابقت با استانداردهای جراحی جدید به روز می‌کنند.

قیمت چراغ اتاق عمل بسته به نوسانات نرخ دلار از 2000 دلار تا بیش از 40000 دلار متغیر است. قیمت این چراغ ها تحت تاثیر عوامل و لوازم جانبی مختلفی است. آیا به یک چراغ جراحی قابل حمل یا یک چراغ جراحی سقفی چند بازو نیاز دارید؟ تعداد سری چراغ های جراحی و تجهیزات تصویربرداری از عوامل تعیین کننده قیمت هستند. چراغ های جراحی مدرن با انواع لوازم جانبی برای فروش در دسترس هستند که می توانند هزینه کلی را افزایش دهند.

دوربین‌های ویدیویی HD، مانیتورهای HD و باتری‌های پشتیبان گزینه‌های رایجی هستند که معمولاً در کنار سیستم روشنایی سقف چند بازویی خریداری می‌شوند. طول عمر چراغ های جراحی مجهز به منابع نور LED جدید معمولاً بین 10 تا 12 سال است. تعویض چراغ های هالوژن معمولاً هزینه ای بین 100 تا 300 دلار را به همراه دارد.

افراد در اتاق عمل باید بتوانند نور جراحی را با کمترین تلاش و زمان در هر کجا که نیاز است قرار دهند و سهولت حرکت نور را بسیار مهم می‌سازد. وزن حریف سرعت عمل است. اگر سر چراغ بیش از حد سنگین باشد، ممکن است مانور دادن آن دشوار شود یا به طور ناخواسته جابجا شود. یک سیستم تعلیق می تواند حرکت چراغ جراحی را با کمترین نیرو تسهیل کند و اطمینان حاصل کند که تا حدی که به سمت تجهیزات یا سایر پرسنل حرکت می کند بیش از حد شل نباشد.

لزوم تنظیم نور به سمت بالا یا پایین در حین جراحی می تواند منجر به حواس پرتی شود و تمرکز جراح را مختل کند. اگر بتوان چراغ ها را به راحتی تغییر مکان داد، به جلوگیری از وقفه های جزئی در طول عمل جراحی کمک می کند. یک سیستم تعلیق که نیاز به توجه مداوم دارد می تواند تمرکز اساسی روی بیمار را از بین ببرد و عمل را طولانی کند. برعکس، یک سیستم روشنایی مناسب در روند جراحی اختلال ایجاد نمی کند، زیرا به جراح اجازه می دهد تا عمل را با خیال راحت و کارآمد انجام دهد. در مقابل، سیستم های روشنایی با طراحی ضعیف به ندرت نادیده گرفته می شوند، زیرا تنظیم آنها در موقعیت صحیح توجه قابل توجهی را می طلبد.

ویژگی های چراغ اتاق عمل

روشنایی کافی متناسب با هر نوع روش جراحی ضروری است. نورپردازی باید شرایط نور طبیعی روز را تکرار کند. استفاده از فیلترهای نوری مناسب می تواند تولید نور خنک را تسهیل کند. علاوه بر این، نفوذ نور به عمق ناحیه جراحی و در عین حال به حداقل رساندن سایه ها در میدان عمل بسیار مهم است.

 

 
تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.