دوشنبه ۲۸ آبان ۰۳

فروش تجهیزات اتاق عمل

نمایندگی فروش انواع چراغ سیالیتیک با بهترین قیمت

۳ بازديد

نمایندگی فروش انواع چراغ سیالیتیک با بهترین قیمت

فروشگاه به توان تجهیز احیاء نمایندگی فروش انواع چراغ سیالیتیک با بهترین قیمت

یکی از ابزارهای ضروری در اتاق عمل، چراغ جراحی یا همان چراغ سیالیتیک است. این نورپردازی، روشنایی لازم را برای جراح فراهم می کند و امکان دید واضح بافت ها و نواحی درگیر در طول عمل جراحی را فراهم می کند. در این مقاله توضیحی کامل از خصوصیات و ویژگی های انواع چراغ اتاق عمل داده شده است. همچنین شما میتوانید برای اظلاع از سایر انواع مدل های چراغ سیالیتیک به صفحه مربوطه در سایت ما مراجعه نمایید.

بسیاری از افراد ممکن است چراغ های جراحی را شبیه به چراغ های معمولی درک کنند.با این حال، این باور نادرست است، زیرا تفاوت های قابل توجهی بین آنها وجود دارد. چراغ های جراحی باید روشنایی مشابه نور طبیعی روز ایجاد کنند تا از ترکیب رنگ ها جلوگیری شود. علاوه بر این، آنها نباید دمای محیط اتاق عمل را افزایش دهند، به این معنی که باید نور خنک (بین 3000 تا 5000 کلوین) ساطع کنند. علاوه بر این، چراغ های اتاق عمل نباید سایه ایجاد کنند و اطمینان حاصل کنند که سایه جراح روی بافت های بیمار نمی افتد.

چراغ سیالیتیک باید بتواند نوری مشابه نور روز تولید کند تا از خطاهای رنگی جلوگیری شود. از طرفی نباید دمای محیط اتاق عمل را افزایش دهد یا به عبارتی نور سرد (3000k-5000k) دمای رنگ تولید کند و به عبارتی نباید سایه ایجاد کند و سایه روی بافت بدن بیفتد. یکی دیگر از ویژگی های مهم نور در اتاق عمل این است که عمق نفوذ نور به بافت باید مناسب و استاندارد باشد.

انواع چراغ های اتاق عمل چیست ؟

چراغ های سقفی اتاق عمل

چراغ های سقفی شناخته شده ترین از انواع چراغ اتاق عمل هستند. این چراغ های LED، هالوژن یا تخلیه با شدت بالا (HID) هستند و عموماً روی سقف یا دیوار نصب می شوند. آنها در هر محور حرکتی قابل تنظیم هستند تا بهترین دید را برای جراح ایجاد کنند و از تابش خیره کننده و سایه در محل جراحی جلوگیری کنند. جراحان با گرفتن دسته‌های متحرکی که می‌توانند پس از عمل استریل شوند، چراغ‌ها را حرکت میدهند.

 

چراغ های سقفی برای روشنایی محل جراحی و برای جراحی های باز نسبتا کم عمق مناسب هستند، اما نور مستقیم مورد نیاز برای حفره های عمیق و روشنایی دقیق را ارائه نمی دهند و همچنان به دلیل اشیاء بین نور و میدان در معرض سایه هستند.

 

علاوه بر این، آنها می توانند یک الگوی نور پراکنده ایجاد کنند که می تواند دید جراح از محل جراحی را تحت تاثیر قرار دهد. مسئله دیگر این است که چراغ ها سنگین هستند و در حین دستکاری می توانند به طور ناخواسته به سر اعضای تیم جراحی برخورد کنند. به همین دلیل این چراغ ها برای سقف اتاق عمل استفاده میشوند. در مقاله ای در سایت ما کامل انواع چراغ سقفی سیالیتیک اتاق عمل توضیح داده شده است و میتوانید برای اطلاعات بیشتر به آن مراجعه نمایید. 

چراغ های جلو محل جراحی

چراغ‌های جلو توسط جراح استفاده می‌شود تا نور را مستقیماً مطابق با دید او تأمین کند. آنها اغلب همراه با لوپ ها استفاده می شوند و ناحیه کوچکی از نور شدید معمولاً به قطر 1-5 اینچ را روی سطح هدف ارائه می دهند.

 سیستم چراغ‌های جلوی قدیمی‌تر که از کابل فیبر نوری متصل به یک ژنراتور نور جداگانه استفاده می‌کند، به تدریج با سیستم‌های LED با باتری جایگزین می‌شوند. چراغ‌های جلوی جدیدتر جراحان را قادر می‌سازد تحرک بیشتری داشته باشند و وزن سبک‌تری نسبت به سخت‌افزارهای قدیمی‌تر دارند.

 چراغ های درون حفره ای

همه عملیات را در قسمت هایی از بدن با چراغ های سقفی یا حتی چراغ های جلو نمیتوان انجام داد. در این زمان است که چراغ های درون حفره می توانند برای کمک به نور بیشتر به این مناطق صعب العبور مفید باشند. این نوع نور معمولاً به یک ابزار جراحی متصل می شود یا در یک سیستم کشنده تعبیه می شود.

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.