انواع چراغ های اتاق عمل و عملکرد آنها چیست؟
فروشگاه به توان تجهیز احیاء نمایندگی اصلی فروش انواع چراغ اتاق عمل
کیفیت نور برای موفقیت یک روش جراحی بسیار مهم است و نوع نور استفاده شده در جراحی بسته به نیاز جراح متفاوت است. روشنایی جراحی باید روشنایی روشن، یکنواخت و متمرکز را فراهم کند تا جراح بتواند آناتومی محل جراحی را به طور دقیق تجسم کند. برای اطلاع از قیمت و اطلاعات بیشتر در مورد قیمت چراغ اتاق عمل، لطفا به صفحه مربوطه در وب سایت ما مراجعه کنید.
چراغهای اتاق عمل مدرن را میتوان به سه نوع دستهبندی کرد: چراغهای بالای سر جراح، چراغهای جلو و چراغهای حفرهای که هر کدام اهداف مشخصی را انجام میدهند.
ما در شرکت توانه تجهیز ، توزیع کننده اصلی انواع مدل های چراغ اتاق عمل و تعمیر چراغ اتاق عمل هستیم. جهت مشاوره خرید رایگان با شماره 09125127962 تماس حاصل فرمایید.
چراغ اتاق عمل چیست؟
چراغ جراحی که به عنوان چراغ سقفی جراحی نیز شناخته می شود، یک قطعه ضروری از تجهیزات پزشکی است که در تمام اتاق های عمل یافت می شود. هدف اصلی این چراغ ها تولید روشنایی مانند نور روز است که عاری از گرما و نفوذ عمیق است. ویژگی اصلی این نورپردازی توانایی آن در به حداقل رساندن سایه ها و ایجاد عمق زیاد روشنایی است.
علاوه بر این، از آنجایی که این لامپ برای مدت طولانی استفاده می شود، باید نور خنکی از خود ساطع کند تا از آسیب به بافت های بیمار یا افراد حاضر در اتاق عمل به دلیل تولید گرما جلوگیری شود. این دستگاه یکی از حیاتی ترین و قابل توجه ترین ابزار در محیط جراحی است. در قسمت های بعدی به توضیح انواع چراغ های جراحی و معرفی نمایندگان فروش آن ها می پردازیم.
چراغ های جراحی در اتاق عمل چگونه عمل می کنند؟
چراغهای جراحی که به آنها چراغهای اتاق عمل، لامپهای جراحی یا چراغهای OR نیز گفته میشود، برای روشن کردن ناحیه جراحی در طول عمل ضروری هستند. این چراغ ها به طور خاص مهندسی شده اند تا دید مطلوب را برای تیم جراحی فراهم کنند و از یک محیط روشنایی ثابت و یکنواخت بر روی میز عمل اطمینان حاصل کنند. سیستم های روشنایی جراحی را می توان بر اساس نوع نوری که ساطع می کنند، از جمله گزینه هایی مانند رشته ای و LED دسته بندی کرد. لامپ های جراحی سنتی معمولا از لامپ های هالوژن در یک محیط فشار خاص استفاده می کنند.
چراغ های ال ای دی جراحی در اتاق عمل چه مزایایی دارند؟
شدت بالا بدون تابش خیره کننده و سایه
چراغ های جراحی معمولاً سطوح روشنایی از 80000 تا 160000 لوکس را ارائه می دهند. در اتاقهای عمل، نور به دلیل ماهیت تاریک و غیر بازتابنده بافتها جذب میشود و فراهم کردن نور شدید بدون ایجاد تابش خیره کننده یا سایه ضروری است. این عوامل می توانند به کاهش فشار چشم برای جراح کمک کنند.
نورهای جراحی نوری با شدت بالا را بدون تابش خیره کننده یا سایه ارائه می دهند و به جراحان در تجسم و تفسیر بافت ها، عروق خونی و سایر عناصر با وضوح و دقت مطلوب کمک می کنند. تجسم و بینایی هم برای جراح و هم برای تیم جراحی بسیار مهم است.
- ۰ ۰
- ۰ نظر