آشنایی با چراغ اتاق عمل و قیمت آنها
فروشگاه به توان تجهیز احیاء نمایندگی اصلی فروش بهترین قیمت چراغ اتاق عمل
چراغ اتاق عمل که به آن لامپ جراحی یا سیالیتیک نیز گفته می شود، یکی از ضروری ترین تجهیزات اتاق عمل است. این چراغ ممکن است از یک یا چند واحد لامپ تشکیل شده باشد و برای تامین روشنایی کافی در محل جراحی بسیار مهم است و اطمینان حاصل می کند که این روش با کیفیت بالا انجام می شود. طراحی چراغهای جراحی باید اطمینان حاصل کند که روشنایی حواستان را پرت نمیکند و در عین حال دید واضحی از ناحیه جراحی را برای تیم عمل ارائه میدهد. علاوه بر این، نور باید بدون ایجاد سایه های پراکنده، عمیقاً به محل جراحی نفوذ کند. قیمت چراغ اتاق عمل به نوع برند و تعداد لامپ و نداشتن سایه آن بستگی دارد. .
چراغ های جراحی تجهیزات حیاتی در اتاق عمل محسوب می شوند. آنها باید نور مناسبی تولید کنند تا دید دقیقی به جراح بدهد و در نتیجه کیفیت عمل جراحی حفظ شود. این چراغ ها در انواع مختلفی و با قیمت مختلف میباشد که در ادامه عوامل تاثیرگذار در قیمت چراغ اتاق عمل را بررسی خواهیم کرد. این چراغ ها دارای مزایای بی شماری هستند که در این متن بیشتر به آنها پرداخته خواهد شد..
عواملی زیر در قیمت چراغ اتاق عمل تاثیر گذار هستند :
انواع چراغ اتاق جراحی
چراغ های جراحی را می توان به روش های مختلفی از جمله نوع نور، محل قرارگیری و تعداد منابع نوری دسته بندی کرد:
نوع لامپ
طیف گسترده ای از لامپ های مورد استفاده در چراغ های جراحی وجود دارد که ممکن است رشته ای یا LED باشند:
رشته ای
لامپ های رشته ای انواع مختلفی دارند که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
لامپ فیبر نوری زنون
این نوع لامپ از گاز زنون برای تولید نوری شبیه نور روز استفاده می کند. علاوه بر این، این لامپ ها حداقل گرما و اشعه ماوراء بنفش را ساطع می کنند.
هالوژن
اینها از قدیمی ترین انواع لامپ ها هستند که نور سفید مناسبی را ارائه می دهند. طول عمر آنها معمولاً بین هزار تا هزار و سیصد ساعت است.
لامپ های دقیق
تنگستن
کوارتز
دیودهای ساطع نور (LED)
لامپ های LED روشنایی بسیار خوبی ارائه می دهند و می توانند بیش از صد هزار ساعت دوام بیاورند. آنها گرمای کمتری نسبت به انواع دیگر لامپ ها تولید می کنند و نور سفید خالصی را برای جراح فراهم می کنند.
وسایل روشنایی را می توان بر اساس روش نصب و موقعیت یابی آنها دسته بندی کرد. توجه به این نکته ضروری است که اغلب می توان از یک چراغ واحد در پیکربندی های مختلف استفاده کرد:
چراغ بازو مفصلی
این نوع نور به بازوهای متحرک متصل می شود و امکان تنظیم آسان موقعیت آن را فراهم می کند.
چراغ با پایه زمینی
این فیکسچر بر روی پایه ای نصب شده است که روی زمین قرار دارد و امکان جابجایی آن را برای دستیابی به زاویه مورد نظر فراهم می کند. علاوه بر این، دارای ترمزهای داخلی است که می تواند در صورت لزوم آن را در جای خود محکم کند.
چراغ جراحی سقفی
چراغ های سقفی جراحی را می توان به طور دائم در یک مکان خاص نصب کرد یا در امتداد یک سیستم ریلی در سقف تنظیم کرد تا موقعیت آنها را تغییر دهد.
هنگام انتخاب این محصول باید چندین فاکتور مهم را در نظر گرفت. نور جراحی باید روشنایی مشابه نور طبیعی روز ایجاد کند تا اعوجاج رنگ در اتاق عمل به حداقل برسد. همچنین بسیار مهم است که شدت این نور آنقدر زیاد نباشد که باعث خستگی جراح و سایر اعضای تیم جراحی شود. تحقیقات نشان می دهد که سطح روشنایی بهینه برای چراغ های جراحی باید بین 40000 تا 160000 لوکس (یک واحد اندازه گیری برای شدت نور) باشد.
ساختار مناسب
چراغ های جراحی بسته به نیازهای خاص ممکن است در طرح های مختلفی ارائه شوند که در ادامه توضیح داده خواهد شد.
سایه مناسب
در اصل، نورها دو نوع سایه ایجاد می کنند: پراکنده و کانتور. سایه پراکنده، ناشی از زاویه نور و تعداد منابع نور، در درجه اول منجر به اختلالات بینایی می شود. در مقابل، سایه های کانتور با اندازه گیری دقیق حجم و عمق، دید جراح را افزایش می دهند و در نتیجه روند جراحی را تسهیل می کنند.
شدت نور
به طور معمول، برای اطمینان از اینکه محل جراحی به اندازه کافی روشن می شود، لازم است نور از سه منبع مختلف برای ایجاد یک حجم یکنواخت از نور ترکیب شود.
تولید گرما
مدیریت صحیح گرمای تولید شده توسط چراغ های جراحی، که معمولاً از طریق فیلترها و هالوژن های مختلف به دست می آید، ضروری است. اگر گرمای تولید شده زیاد باشد بافت را خشک میکند. ...
- ۰ ۰
- ۰ نظر