جمعه ۱۵ فروردین ۰۴

فروش تجهیزات اتاق عمل

تعمیر تخت جراحی با بهترین قیمت و متخصصان حرفه ای

۷ بازديد

 تعمیر تخت جراحی با بهترین قیمت و متخصصان حرفه ای

فروشگاه به توان تجهیز احیاء نمایندگی اصلی تعمیر تخت جراحی با متخصصان حرفه ای

یکی از پرکاربردترین انواع تخت‌های پزشکی، تخت جراحی است که فضای مناسبی را برای جراحان و تیم‌های آنها برای انجام جراحی فراهم می‌کند. این جداول به دو نوع میز عمل مکانیکی و میز عمل برقی دسته بندی می شوند. این دسته از میزها برخی از گران ترین گزینه های موجود در زمینه پزشکی را نشان می دهد که نگهداری و تعمیر تخت جراحی را بسیار مهم می کند.

یکی از مسائلی که در نگهداری و تعمیر تحت جراحی با آن مواجه می شود، حرکت نامناسب است که می تواند خطرات قابل توجهی را در حین انجام عمل جراحی به همراه داشته باشد. برای رفع این نگرانی، انجام سرویس و نگهداری پیشگیرانه به طور منظم توصیه می شود. همچنین باید به حداکثر ظرفیت وزنی میز توجه کرد. استفاده از تشک های نامناسب می تواند منجر به عوارض اضافی شود.

همچنین در جراحی های طولانی مدت استفاده از تشک های مناسب برای جلوگیری از ایجاد زخم های فشاری توصیه می شود. مشکل دیگری که ممکن است ایجاد شود، عملکرد نادرست کنترل های دستگاه در حین جراحی است که می توان با استفاده از کنترل های دستی یا سیستم های پشتیبان آن را کاهش داد. باید مراقب بود که خطوط گاز بیهوشی در هنگام بالا و پایین آوردن میز تحت فشار یا کشش قرار نگیرند.

هنگامی که پایه میز در حالت آویزان رو به پایین است، پایین آوردن میز ممکن است منجر به شکستن این تکیه گاه ها شود. علاوه بر موارد ذکر شده، مشکلاتی از قبیل خرابی جک هیدرولیک میز، خرابی برد الکترونیک در میزهای برق و مشکلات جک های هیدرولیک و گازی جداول مکانیکی و همچنین نشتی روغن در جک ها از دیگر عوامل موثر در اختلال و تعمیر تخت جراحی است.

چه اقداماتی را برای خراب نشدن تخت جراحی انجام دهیم؟

ارزیابی وضعیت قاب، ارزیابی وضعیت کابل برق، تست عملکرد باتری، بازرسی جک‌ها، بررسی حرکات تخت، بررسی سیستم کنترل و تابلوی کنترل تخت، بررسی عملکرد دکمه‌ها، کنترل‌ها و نمایشگر دستگاه، ارزیابی حرکات دستی، ارزیابی مکانیزم ترمز و رهاسازی تخت، بازرسی زاویه و ارتفاع دستگاه، بررسی سطح و قابلیت‌های تمیز کردن سطح تخت دستگاه، قابلیت‌های تمیز کردن سطح تخت، بررسی سطح تخت، قابلیت‌های تمیز کردن سطح تخت، بررسی سطح تخت دستگاه کابل ها و کنترل ها در پایان هر روز تمیزی چرخ های تخت باید بررسی و در صورت لزوم تمیز شود.

هر دو هفته یکبار، تمام عملکردهای دستگاه باید بازبینی شود تا اطمینان حاصل شود که همه عملیات به آرامی و بی سر و صدا انجام می شود. در صورت بروز هرگونه مشکل، تخت باید توسط تکنسین ماهر بررسی و تعمیر شود. پدال، ترمزها، چرخ ها، سوکت ها و اتصالات سیم باید قبل از استفاده بررسی شوند. نقص در سیستم حرکت تخت یک مشکل رایج است که ممکن است به دلیل عملکرد توسط یک کاربر آموزش ندیده یا ضربه به سیستم الکتریکی در حین حمل و نقل رخ دهد.

انواع مختلفی از تخت های بیمارستانی در بیمارستان ها، اورژانس ها و منازل برای افزایش راحتی و رفاه بیمار استفاده می شود. در این میان تخت بیمارستانی را می توان به سه نوع تخت بیمارستانی مکانیکی، تخت بیمارستانی الکترونیکی و تخت بیمارستانی نیمه الکترونیکی طبقه بندی کرد. بحث زیر به اهمیت و روش های تعمیر تخت جراحی بیمارستانی می پردازد.

تعمیر تخت های بیمارستانی مکانیکی

تخت های مکانیکی بیمارستان با استفاده از اهرم های دستی و نیروی فیزیکی انسان تنظیم و جابجا می شوند. هنگامی که یک تخت بیمارستانی مکانیکی یا دستی با مشکلی مواجه می شود، ضروری است که ابتدا منبع مشکل شناسایی شود. به دلیل طراحی ساده آنها، مشکلات رایج معمولاً در اهرم ها، ریل های نگهدارنده و چارچوب تخت ایجاد می شود. برای تعمیر تخت های مکانیکی بیمارستانی می توانید با شرکت مهرگان نو تماس بگیرید.

 

تعمیر تخت های بیمارستانی برقی

تخت های بیمارستانی برقی از طریق ریموت کنترل و تنظیم می شوند. در صورت نیاز به تغییر زاویه قسمت های مختلف این تخت ها مانند سر، پا یا وسط، باید از ریموت استفاده شود. تعمیر این تخت ها به دانش و مهارت بالاتری نسبت به تخت های مکانیکی نیاز دارد، زیرا پیچیدگی سیستم تخت افزایش می یابد.

 

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.