جمعه ۱۵ فروردین ۰۴

فروش تجهیزات اتاق عمل

تعمیر تخت جراحی با تعمیرکاران تخصصی

۷ بازديد

 تعمیر تخت جراحی با تعمیرکاران تخصصی

فروشگاه به توان تجهیز احیاء دارای متخصصان حرفه ای در تعمیر تخت اتاق عمل

یکی از انواع تخت های پزشکی که در بیمارستان ها، اورژانس ها و حتی در منزل برای آسایش و رفاه بیماران مورد استفاده قرار می گیرد تخت های بیمارستانی و تعمیر تخت اتاق عمل است. تخت های بیمارستانی به سه نوع تخت بیمارستانی مکانیکی، تخت بیمارستانی الکترونیکی و تخت بیمارستانی نیمه الکترونیکی طبقه بندی می شوند. شرکت به توان تجهیز احیاء با داشتن تیمی از متخصصان بسیار ماهر در تعمیر انواع تجهیزات پزشکی، اطمینان حاصل می کند که تخت های بیمارستانی شما به موقع و حرفه ای تعمیر و بازسازی می شوند.

تعمیر انواع تخت بیمارستانی و اتاق عمل

تعمیر تخت اتاق عمل مکانیکی بیمارستانی دارای ساختاری مستقیم است. بنابراین، هنگامی که نقصی رخ می دهد، توصیه می شود ابتدا اهرم تنظیم ارتفاع را بررسی کنید، زیرا احتمالاً مشکل از این قطعه نشات می گیرد.

البته ممکن است ریل های نگهدارنده نیز آسیب ببینند که در این صورت توصیه می شود از تکنسین تعمیر تخت بیمارستان کمک بگیرید. .

در مقابل، ساختار تخت های بیمارستانی برقی به طور قابل توجهی پیچیده تر از تخت های مکانیکی است. خرابی این تخت ها اغلب به آسیب بردهای الکترونیک داخلی نسبت داده می شود.

تعمیر برد الکترونیکی تخت بیمارستانی برقی نیاز به مراقبت قابل توجهی دارد، زیرا این قطعه بسیار حساس است و حتی آسیب جزئی ممکن است آن را غیرقابل جبران کند. علاوه بر این، ممکن است مشکلاتی در سیستم های کنترل و هدایت تخت های برقی وجود داشته باشد که به تخصص یک تکنسین ماهر نیاز دارد. تعمیر تخت های بیمارستانی برقی در مقایسه با مدل های مکانیکی پیچیده تر بوده و هزینه های بیشتری را به همراه دارد.

در مواجهه با چه مسائلی تخت بیمارستانی نیاز به تعمیر دارد؟

یکی از مسائل مهمی که نیاز به کمک تکنسین تعمیر تخت اتاق عمل را ایجاب می کند، جابجایی نادرست تخت است که می تواند در طی مراحل جراحی خطرات جدی ایجاد کند. برای رفع این نگرانی، توصیه می شود خدمات منظم و نگهداری پیشگیرانه انواع تخت های بیمارستانی را در اولویت قرار دهید. علاوه بر این، باید به حداکثر ظرفیت وزن تخت توجه شود، زیرا استفاده طولانی مدت می تواند منجر به ساییدگی و پارگی شود.

استفاده از تشک های نامناسب روی تخت ممکن است به مرور زمان باعث ایجاد زخم بستر و زخم فشاری در بیماران شود که منجر به عوارض متعددی می شود. علاوه بر این، عملکرد تخت‌های بیمارستانی برقی ممکن است در حین جراحی مختل شود و نیاز به استفاده از کنترل‌های دستی یا سیستم‌های پشتیبان باشد. با این حال، این هنوز هم می تواند منجر به آسیب قابل توجهی شود که نیاز به تعمیر فوری دارد. هنگامی که پاهای تخت در حالت آویزان رو به پایین قرار دارند، پایین آوردن تخت ممکن است باعث شکستن این پاها شود، بنابراین نیاز به تعمیر دارد.

عوامل دیگری که ممکن است به تخصص یک تکنسین تعمیر نیاز داشته باشد عبارتند از خرابی جک های تخت، خرابی برد کنترل الکترونیکی در تخت های جراحی، مشکلات جک های هیدرولیک و گازی در میزهای عملیات مکانیکی و نشت روغن در جک ها.

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.